воскресенье, 19 октября 2014 г.

   Як я вже писала, я обожнюю моду і все що з нею повязане. Дуже люблю створювати різні образи, експерементувати з одягом і аксесуарами, шукати щось нове та ексклюзивне. Отож, відкрию вам свій маленький секрет: я "хворію" секонд хендами! 
   Так, я звичайно, як і всі інші дівчата, обожнюю ходити по магазинах, модних бутіках, ловити сезонні знижки та розпродажі. тай є речі які потрібно купувати тільки в магазинах (наприклад, білизна) але секонди мають свої цікаві особливості.
   По-перше, фінансова. Коли в тебе є "кругленька" сума в гаманці то зайшовши в любий модний бутік, ти, впринципі, зможеш підібрати хороший Look для будь якої події. Інша справа коли твої фінансові можливості є обмежені, а виглядати завжди хочеться на всі 100 та ще й кожного разу одівати щось новеньке. І не важливо чи це офіційна зустріч, чи просто прогулянка з коханою людиною.
   По-друге, ексклюзивність! На секонді можна знайти унікальні речі, відоми світових брендів. французьких дизайнерів, ручної роботи і т.д.
   Саме ці дві причини і поясюють моє захоплення секондами. Я отримую шалений адреналін коли купую унікальну річ за мізерні кошти. А ще я належу до того типу дівчат, яким постійно хочеться оновлювати свій гардероб чимось новениким і унікальний! Я ніколи не могла зрозуміти жінок які купують собі сумку одну, на декілька років...печалька :( Я можу міняти сумочки декілька разів на день, і переодіватись так само:)
  Я люблю моду, і не бачу нічого поганого в тому щоб одягатись на секонд хендах. Якщо в тебе є почуття стилю і хороший смак, то ти зможеш підібрати собі хороший одяг і неважливо скільки грошей ти викинув на це. Я відвідувала модні покази в реча купених на секондах і ніхто про це навіть не здогадувався, головне гарно все поєднати.

Футболка - моя ручна робота :)
Джинси colin's - розпродаж, 300грн
Сумка - 350грн
Взуття - 200грн
Пояс - антикваріат маминої молодості :)
Підвіска house - розпродаж, 45грн
Піджак (секонд хенд) - 14 грн


Піджак oodji - 300грн
Клатч - 200грн
Корсет (секонд хенд) - 15грн
Спідниця (секонд хенд) - 4грн




Подруги кажуть що у мене просто талант і тому я вмію знаходити красиві речі, незнаю, можливо :) Одним словом у своєму блозі я буду частенько скидувати фото із образами які я створюю сама. а також буду описувати кожну річ.  Сподіваюсь вам буде цікаво :)






3 комментария:

  1. Дуже сподобалась футболка з серцем ))))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Це я малювала собі і коханій людині, дві однакові футболки. Зробила трафатет "серце", закріпила на футболці і просто виливала. бризгала, хляпала :) різними фарбами для тканини (акриловими). Потім зняла трафарет і за два дні вона висохнула. Було дуже весело, особливо потім, коли прийшлось реставрувати стіни і меблі, які також були всі у фарбах:))))))

      Удалить
    2. айайай ))))) зате футболочки класні ))))

      Удалить