вторник, 17 мая 2016 г.

Дім Легенд

Сьогодні я вибрала look для походу в Дім Легенд. Львів"яни знають про найкращу ізюминку цього ресторанчика - це оглядовий майданчик на даху, з якого видно центральну частину Львова. Сама атмосфера закладу надихає на  класично-романтичний, або навіть трішки казковий стиль одягу. Сьогодні я надала перевагу класичному чорному кольору, але оскільки не люблю все чорне, зробила не великий акцент на фактурі і принту у вигляді "дрібного горошку"
І так, светр чорний з ледь помітною фактурою чорного гороху і акуратним комірцем розшитим срібними перлами і бісером. Придбала в магазині OLKO, ціна 450 грн. Якщо чесно, то не дуже люблю цю мережу магазинів, але інколи просто закохуюсь у якусь річ не дивлячись на марку чи ціну)
Спідницю обрала класичну, чорну, в стилі сонце-кльош. Наступним акцентом стали колготки,, не просто чорні, а з "імітацією панчіх" і принтом в "білий горох". Колготи польської фірми Gabriella, дуже люблю цю фірму за якість і чудову фантазію у створенні дизайну кожної колекції. Ціна колготок 140 грн.
Завершенням образу стала маленька, чорна, замшева сумочка, яку я пошила сама і вже писала про неї у попередніх постах.
Загалом look  получився досить милий, хоч і не в моєму стилі. Але на те я і жінка, щоб бути різною)







Комментариев нет:

Отправить комментарий